søndag 14. mars 2010

Nok en spennende sykkeldag

I dag er det ekstra mange nordmenn som stiller til start i internasjonale løp. I tillegg til våre to mest aktive kontinental lag (Sparebanken Vest - Ridley og Joker-Bianchi), skal også Nesset CK og TVK prøve seg på et nivå som ligger et hakk, kvalitetsmessig, over det de pleier å kjøre.

Porec Trophy
Sparebanken Vest - Ridley, Nesset CK og TVK stiller alle i det kroatiske rittet Porec Trophy. Norge har gode tradisjoner i rittet. I fjor vant Ole Haavardsholm, mens Alexander Kristoff kom på andreplass året før. Endagsrittet er litt kupert, og 146 kilometer langt:












Startlisten (inkludert noen feil riktignok) finner dere på syklingensverden. Sparebanken Vest - Ridley skriver på hjemmesiden sin at de ønsker å være representert i hvert eneste brudd, men også er forberedt på at det kan bli spurt. Sparebanken Vest - Ridley stiller med Stevenson, Ziesler, Hegreberg, Solberg, Eidsheim og Berg (ikke det samme som står på startlista). Vi har størst forhåpninger til Sparebanken Vest - Ridley og TVK-rytteren Lorents Ola Aasvold. Vi har desverre ikke funnet noen streams eller andre måter å følge rittet LIVE på.

Paris-Troyes
Joker-Bianchi stiller i dag opp i sitt tredje ritt for sesongen. Rittformen blir nok bedre og bedre. Ifølge sportsdirektør Gino Van Oudenhove skal dette rittet passe Joker-Bianchi laget bedre enn de forrige de har kjørt. Det er et slite løp i kuperte løyper, hvor også sidevinden kan spille en rolle. Joker-Bianchi stiller med full tropp minus Ingar Stokstad. Paris-Troyes kan følges LIVE på denne siden (fransk side).

Ellers er det verdt å nevne at Paris-Nice avsluttes i dag. Det blir sikkert en fartsfylt og tøff etappe, med mange angrep. I Tirreno-Adriatico er det nok en tøff etappe som venter våre fire norske håp. Forhåpentligvis klarer snart en av de å kjøre inn til en topplassering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar