torsdag 24. juni 2010

Vil du hjelpe til med LIVE sending fra NM?

LIVE sendingen vi fikk til under Rogaland GP har gitt mersmak. Siden ingen av oss bak denne nettsiden har mulighet til å være i Trondheim denne helgen, tenkte vi at vi kanskje kan få til en LIVE sending fra fellesstartene i NM. Vi er klar over at hjemmesiden til arrangøren vil ha en LIVE sending fra seniorenes ritt. I tillegg vil det ligge ute lyd fra speakeren, og slutten av rittet sendes på NRK. Derfor vil en vanlig LIVE sending med informasjon om hva som skjer være overflødig. Vi tenkte heller da å ha kommentering/diskusjon rundt det som skjer. Hvem er fornøyde med hvilke løpsopplegg? Hvem bør angripe neste gang? Hvem kan overraske? Slike type diskusjoner håper vi å kunne ta opp, hvor vi håper dere lesere vil delta. Siden det vil være en del måter å få kunnskap om hva som skjer i det løpet er vi ikke så avhengig av å få egen informasjon om det, men det ville garantert satt prikken over i-en hvis vi kunne hatt noe SMS/telefonkontakt med noen i følgebilene og/eller noen som skal bivåne løpet som tilskuere.

Vi har også et håp om å kunne levere en LIVE sending eller i det minste noen oppdateringer om hvordan det går i juniorenes fellesstart. Så vidt vi kan forstå vil det ikke være noen LIVE sending fra dette rittet på arrangørens nettside. Vi kan ikke huske å ha sett noen LIVE sending fra noe norsk juniorritt noen gang, så hadde vi fått til det hadde det vært veldig morsomt. Men da er vi avhengig å få informasjon fra noen som følger rittet. Det blir på en måte en slags dugnad for å få frem informasjon så raskt som mulig, noe som i bestefall gjør at flere vil følge med på hva som skjer i denne aldersklassen.

Har du mulighet og lyst til å hjelpe oss i lørdagens og/eller søndagens ritt med informasjon om hva som skjer i rittene så kontakt oss på sykkelerbest@hotmail.com for å utveksle telefonnr. Vi setter pris på all informasjon vi kan få, enten det er fra tilskuere, noen i følgebiler eller andre.

2 kommentarer:

  1. Også starten av rittet skal det visstnok streames bilder fra. Ellers er det bare å ta kontakt for mer på søndag, dere har nr fra Rogaland.

    SvarSlett
  2. Det blir mest sannsynlig live oppdatering på Stavanger sin hjemmeside av NM fellesstart for junior

    SvarSlett