lørdag 2. mai 2009

Norgescup Eidsvoll dag 2

Senior
Frederik Wilmann satt skapet så til de grader på plass og utklasset hele Norges eliten på dagens flate og korte etappe. Ingen, ikke engang Gabriel Rasch (som syklet fra Hønefoss til Eidsvoll som oppvarming) klarte å følge trønderen som sykler for Jokerbianchi. Nærmest ca 47 sekunder bak kom Sandnes sin Frode Solberg. Han viste allerede i kriteriumsritt og rundt um køln i påsken at han har utviklet seg voldsomt. Det viser også at Sandnes fortsetter å produsere gode ryttere (Håkon Frahm Stokka ble nr 9 i dag).

Niklas Åkvik som vi satt et utropstegn bak før gårsdagens tempo slo til noe voldsomt i dag og ble 3. Andreårs senioren har kommet seg etter en tøff førstesesong og bidro til en fantastisk dag for Tønsberg (se omtalen fra juniorklassen)! Sammenlagt skal det mye til for at ikke Frederik Wilmann tar dette. Ingar Stokstad og Vegard Stake Laengen vil nok kontrollere felte mye i morra. Resultater både fra dagen og sammenlagt finner dere på http://www.eidsvollsykkelklubb.org/. PS: få også med dere video på youtube, link på samme side.

Junior
Som sagt en stor dag for Tønsberg. førsteårs junior Sebastian Baksaas viste sin enorme spurtstyrke ved å knuse resten av feltet. Kanskje har Norge enda en kommende storsprinter i emningen?! Andreplassen gikk til Ullensaker sin Jo Krogstad Ringheim som har åpnet sesongen strålende. Siste plassen på pallen gikk til Daniel Slåtto Gomnes som er i stor formstigning. Det er vært å nevne at morgendagens ettape og Youth tour i Danmark er siste sjanse til å vise seg frem før første landslagstropp tas ut. Vi kommer selvfølgelig til å følge begge ritt og analysere/spekulere i hvem som blir tatt ut.

Verdt å nevne er at Sven Erik Bystrøm som vant første norgescuphelg var involvert i et uhell og tapte knappe halvminuttet i dag. Forvent angrep fra Stavanger i morgen. Sammenlagt øker Hafsås på Saugstad, men alt er åpent før morgendagen, og Hafsås har ikke noe lag i ryggen og må bruke kreftene veldig lurt for å holde på trøya, når sterke lag som Ringerrike, Stavanger, Ullensaker og CK Nor skal angripe for sammenlagt seieren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar