mandag 4. mai 2009

Norgescup Eidsvoll dag 3

Senior
Søndagens etappe var relativt hard. Syklistene skulle blant annet op Minneåsen. Det var mye støting, men Jokerbianchi holdt alt relativt samlet. Det kom seg allikevel avgårde en gruppe etter ca 10 mil hvor blant annet Adrian Gjølberg og Ole Jørgen Jensen. Disse fikk rundt 2 min og 30 sek maks. Jokerbianchi tok på ny ansvar og det kom seg etterhvert avgårde en ny gruppe med blant annet Wilmann, Rasch, Robinson Bugge, Breen og Jogurt brødrene.

I denne gruppen trengte ikke Robinson Bugge å gjøre noen jobb, mens Team Glåmdal med sine 3 ryttere sikkert var veldig ivrige etter å komme seg opp når det ville gitt dem et overtall over de andre rytterne. Gruppene fikk kontakt og på den siste runden ble det mye støting. Vegard Robinson Bugge og Vegard Breen kom seg løs og Robinson Bugge rykket ifra Breen i siste bakken og tok seieren. Etapperesultat: 1 Robinson Bugge, 2 Breen og 3 Rasch. Sammenlagt: 1 Wilmann, 2 Breen og 3 Frode Solberg.

Wilmann viste på ny at han er en strålende syklist og er nok klar for større oppgaver enn det han har i Jokerbianchi. I tillegg har helgen vist at Norge har flere lovende talenter. Breen, Robinson Bugge og Åkvik viser at norsk sykkelfremtid er lys. Neste helg er det Fana som står for tur for seniorene, mens juniorene og de yngre klassene drar til Danmark for Youth tour. For alle resultater se http://www.eidsvollsykkelklubb.org/.

Junior
På den siste dagen tok Jo Krogstad Ringheim steget opp fra andreplass til førsteplassen. Ullensaker rytteren som har vært stabilt god hele sesongen kom seg i brudd sammen med Alexander Hervåg som tok andreplassen. Martin Stendahl viste på ny sin store spurtstyrke og tok spurten i feltet bak. Sammenlagt ble det Krogstad Ringheim foran Hervåg og Marius Andre Hafsås. De to norgescupene og Youth tour neste helg avgjør hvem som får dra på tur med landslaget. Personlig tror jeg at Hafsås, Hervåg og Krogstad Ringheim er klare, mens Bystrøm, Håvard Blikra, Alexander Randin, Stendahl, Hoem, Slåtto Gomnes og Stian Saugstad er de største utfordrerne til de resterene plassene.

2 kommentarer:

  1. detter er veldig interessant. Jeg synes det er bra at noen holder meg oppdatert på sykkel rundt om i verden.
    Fra sykkelfan:)

    SvarSlett
  2. Hyggelig at du liker deg vi skriver, i grunn hyggelig at det er noen som leser det :)

    SvarSlett