fredag 1. mai 2009

Norgescup Eidsvoll dag 1

Junior
Juniorklassen ble på dagens tempo et bikkjeslagsmål mellom Stian Saugstad (Ullensaker) og Marius Andre Hafsås (Nymark). Sistnevnte vant til slutt med 1 sekunds margin. Vinnertiden for junior var lik den tiden 12 0g 13 mann i seniorklassen fikk. Nr 3 ble hjemmehåpet Alexander Randin som igjen viser sitt tempopotenaialet. Hyggelig å se at Daniel Slåtto Gomnes begynner å finne formen. Tempo har aldri vært hans styrke, men en 5 plass er veldig bra for den regjerende norske mester i fellesstart for junor. Resultater: www.eidsvollsykkelklubb.org

Senior
Kampen i seniorklassen stod som ventet mellom Wilmann, Lie og Fostervold. I tillegg viste første års senior Vegard Breen frem sitt enorme potensialet og var med å kjempet helt i teten. De eldste var fortsatt eldst også i dag, med andre ord; Geir Lien tok seieren. Han var 2 sekunder foran Frederik Wilmann og enda 2 sekunder foran Knut Anders Fostervold. Enda 2 sekunder bak Fostervold, 6 sekunder bak Lien, kom Breen. Lien som sykler for Nes har ikke noe lag i ryggen, dermed er de 2 neste dagene helt åpne. Jokerbianchi vil nok angripe, men her har ikke løpet satt seg. Kanskje er dette helgen Vegard Breen skal slå gjennom som senior. Han er på hjemmebane, og tydelighvis i kanonform.