søndag 15. november 2009

Hvilket lag er årets tapere på transfermarkedet?

Hvem synes dere har gjort det dårligst på transfermarkedet denne høsten? Det er riktignok fortsatt mulighet for noen signeringer, men de fleste som skal bytte lag har gjort det. Denne siden viser en god oversikt over alle lagene sine signeringer. Dere kan stemme på høyre siden av denne siden. De nominerte og en kort begrunnelse:

Saxo-Bank: Har mistet ryttere som Arvesen, Kroon, Van Goolen, Goos og Bak. Disse er erstattet med blant annet Baden Cooke og Jonas Aaen.

Team Columbia: Har hentet inn unge lovende syklister og noen etablerte blant annet Bak, Ghyselink, Velits brødrene, Guldhammer og Goss. Dette er syklister som ville forsterket de fleste lag, men Columbia har mistet utrolig mange gode syklister. Blant dem er Boasson Hagen, Kirchen, Hincapie, Løvkvist og Burghardt

Astana: Har mistet Armstrong, Klöden, Zubeldia, Paulinho, Leipheimer, Brajkovic, Popovych, Vaitkus og Horner. Mange store navn! Ser ut til å beholde Contador, og henter inn blant annet Grivko, De La Fuente og Tiralongo.

Footon Servetto: Har mistet Cobo, De La Fuente, Kessiakoff og Intxausti med flere. De beste de har hentet inn er Merlo og Cheula.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar