tirsdag 17. november 2009

Pressemelding fra Ringeriks-Kraft

PRESSEMELDING:KJÆRGAARD HILSER "TEAM RINGERIKS-KRAFT" VELKOMMEN

- Grattis med et nydelig initiativ for å bygge opp neste generasjon syklister Steffen Kjærgaard, Norges Cykleforbunds sportssjef, gratulerte raskt da det nye UCI-laget "Team Ringeriks-Kraft" ble kunngjort.

- Tiltak som Team Ringeriks-Kraft er gull verdt for å bidra til at beholde flest mulg av de gode talentene i norsk sykkelsport i en viktig alder. Landslagene er bare toppen av isfjellet. Norsk landeveissykling er i dag en bølge av kvalitet som kommer jagende opp med hvert eneste årskull, og det er viktig at utviklingen deres blir ivaretatt, uttaler Kjærgaard som selv også har bakgrunn som proffsyklist.

Lars Holm, sportslig leder i Ringerike Sykkelklubb og sportsdirektør for Team Ringeriks-Kraft, er naturligvis fornøyd med den gode mottagelsen.

- Ja, vi setter pris på at landslagssjefen er positiv til etableringen av laget. For klubben handler det først og fremst om å ha en kontinuitet i arbeidet som er lagt ned i aldersbestemte klasser i de siste årene. Vi har etter hvert mange gode unge ryttere som nå trenger et skikkelig seniortilbud for den videre satsingen. Sponsorene våre med Ringeriks-Kraft i spissen har gjort et skikkelig løft for å gjøre dette mulig for oss. En av målsetningene er ellers å få minst to av rytterne inn på U-23-landslaget allerede i kommende sesong, avrunder Lars Holm. Team Ringeriks-Kraft er straks godt i gang med opplegget og gledet seg over en vellykket skisamling på Geilo nå i helga.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar