onsdag 25. november 2009

Hva skjer med Sparebanken Vest-Ridley?

Denne høsten har vært innholdsrik og spennede når det kommer til aktiviteten rundt norske sykkellag. Team Trek Adecco har desverre kastet inn håndkle for denne sesongen grunnet mangel på sponsorkroner, men ellers har det vært positive nyheter. Joker Bianchi gjorde som de pleier og erstattet de syklistene som gikk opp et nivå med noen av de mest lovende norske syklistene som finnes. Plussbank Cervelo dukket opp som et UCI registrert lag, hvor selveste Thor Hushovd var en av hovedmenne bak satsingen. De fikk raskt på plass et lag med unge lovende syklister. Ikke lenge etter at Plussbank Cervelo laget tok form dukket det opp et fjerde norskt UCI lag. Team Ringeriks-Kraft ble etablert som en videreutvikling av tilbudet Ringerike sykkelklubb kunne tilby sine unge talenter. Med kun første og andreårs seniorer er laget veldig spennende å følge.

I tillegg er det spennende nasjonale satsinger i trøndelag. TVK som har beholdt sine sterkeste ryttere, og CK Nor som har rustet opp stallen kraftig. Med andre ord har det vært stor aktivitet i sykkelnorge. Det eneste laget som knapt har gitt lyd fra seg er Sparebanken Vest-Ridley. Det er som om laget har gått i hi for vinteren. Riktignok våknet de opp da Joker Bianchi hentet Rake fra laget deres og da Håvard Nybø sa at han la opp, men skal ikke disse rytterne erstattes? Sykkelekspressen hadde for noen uker siden en sak om et sykkelcross ritt i Bergen. Løpet ble vunnet av Ole Eikeset som for anledningen syklet i en Sparebanken Vest trøye. Betyr det at Ole slår følge med bror Otto i Sparebanken Vest-Ridley? Og blir eventuelt han det eneste nye fjeset i det laget?¨

Oppdatering: Syklingensverden har klart å spore opp et intervju med Michael Stevenson som trolig kjører for Sparebanken Vest-Ridley også neste sesong. Det er et godt intervju, selv om Stevenson husker litt feil og tror han vant en etappe i Ringerrike GP i år. Hans beste plassering ble en andreplass på løpets 2. etappe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar