tirsdag 6. oktober 2009

Kort nytt 06.10.2009

Ny italiener er tatt for doping. Gabriele Bosisio er den seneste til å vise akkurat hvor stor idiot det går an å være. EPO juksere har gått i fella i et drøyt år nå, men Bosisio trodde nok han var smartere enn alle andre. Det var han ikke, han var dummere. Som lojal hjelperytter til Di Luca viser det seg altså nå at han også propper i seg de samme stoffene som sin tidligere kaptein. Kanskje hadde sykkelverden blitt et bedre sted uten LPR laget?

Enda en trist nyhet er at Team Glåmdal legges ned. Konkurranse fellesskapet har markert seg i norgescupen de siste to sesongene med brødrene Jogert og Vegard Breen som ledene ryttere. Ildsjel, leder og syklist Ole Petter Vilbekken skal ha mye skryt for den fantastiske jobben han har gjort med laget.

3 kommentarer:

  1. Bombe at et nytt dophue blir tatt i denna sporten. La alle sammen dope seg og du vil ikke kunne se forskjell.

    SvarSlett
  2. Dette er så utrolig leit for sykkelsporten. Ola Nordmann blir ihvertfall ikke mer fristet til å se på den fantastiske sporten nå:(

    SvarSlett
  3. dette er glimrende, jo flere som blir tatt, jo bedre. det vil alltid være en og annen doper i sykkelsporten, akkurat som det er i ski, løping etc etc, men det viser seg nå at skurkene blir tatt, så jeg ser ikke helt at det skal være negativt.

    SvarSlett