onsdag 7. oktober 2009

Kort nytt 07.10.2009

Sykkelsporten er i stor utvikling i Norge. Tall nettavisen har fått tak i viser at antall ganger våre tre stjerner EBH, Arvesen og Hushovd blir nevnt i media var fordoblet i september i år, i forhold til i fjor. Noe av det skyldes nok økende generell interesse for sykkelsporten, mens en del skyldes rytternes suksesser. Man kan vel også si at skrivelysten til oss i sykkelerbest også har økt i september, 41 av totalt 75 innlegg på denne siden ble skrevet i nettopp september.

De Bonis var en av de første rytterne som ble utestengt basert på blodpassene, og i dag kom meldingen om at han i tillegg ble tatt for EPO Cera i mai. I går skrev jeg at sykkelverdenen trolig hadde vært bedre uten LPR, jeg burde nok sagt uten italienske Pro Continental lag.

Ryktene går om at Gilberto Simoni og Damiano Cunego kan bli gjenforent i Lampre. De som fikk med seg giroen det året Cunego vant vil nok gni seg litt i hendene.

I morgen går Paris-Bourges av stabelen med Rasch, Arvesen og Boasson Hagen på startstreken. Du finner løpets hjemmeside her, og løypeprofilen her. Har ikke funnet noen streams fra rittet, men directvelo sender LIVE oppdateringer fra rittet. De skriver riktignok på fransk så google translate er å anbefale.
PS! noen ganger fungerer ikke directvelo siden hvis du google translater den, da må du være på siden og bare translate selve teksten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar