tirsdag 2. februar 2010

Følg Etoile de Bessèges LIVE

Det franske løpet Etoile de Bessèges skulle vært Thor Hushovd sitt første løp denne sesongen, men en forkjølelse gjør at han må flytte den til Volta ao Algarve. Med norske øyne blir dermed løpet litt mer uinteressant, men på denne tiden er vi for det meste fornøyd med alle løp vi kan følge. Løpet har omtrent samme startliste som GP d'Ouverture La Marseillaise hadde, de som viste god form i det løpet har derfor all mulig grunn til å kjøre inn gode resultater også i Etoile de Bessèges. Den største forandringen på startlisten til Etoile de Bessèges i forhold til GP d'Ouverture La Marseillaise er at Cervelo Test Team stiller opp. Selv uten Hushovd stiller de med et lag som kan kjempe om etappeseire. Både Brett Lancaster og Dominique Rollin har fart nok i beina til å blande seg inn i eventuelle massespurter.

Favorittene må være fjorårsvinner Thomas Voekler og de som gjorde det godt i GP d'Ouverture La Marseillaise som Cummings, Dumoulin, Hoogerland og Hivert. Av starlisten er det lett å se at de franske lagene tar dette løpet mer seriøst enn de utenlandske, med unntak av Vacansoleil som tydeligvis vil vise ASO at de bør få et wild-card til årets Tour de France som starter i lagets hjemland (Nederland). De stiller med et sterkt trekløver i Hoogerland, Marcato og Bozic som må regnes som favoritt i eventuelle massespurter.

Løpet streker seg fra 3. februar til 7. februar og blir fulgt LIVE av directvelo (en fransk side som er veldig gode på oppdateringer). De gir gode oppdateringer, men kun i tekst form og kun på fransk, noe som kan takles med google translate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar