søndag 7. februar 2010

Følg Tour of Qatar LIVE - oppdatert for Trofeo Mallorca

For de som ikke har tilgang til Eurosport, som er de som sender rittet direkte, er det desverre ikke mange alternativene. Det eneste jeg har funnet er noen streams som dere finner via denne linken. Om de fungerer og hvordan kvaliteten eventuelt er vet jeg desverre ikke. Har ikke funnet noen sider som har tekstoppdateringer fra løpet, men det er alltid lurt å ta seg en tur innom rittet sin hjemmeside når starten av løpet nærmer seg. Som vi skrev i går er det Eurosport som sender LIVE fra Tour of Qatar, men på dagens åpningsetappe er det Europrt 2 som sender direkte fra 12.00 (må nok ta til takke med engelske kommentatorer) og Eurosport sender opptak fra 13.15 (fra 13.00 til 13.15 er det Planet Armstrong). Resten av uka er det Eurosport som sender direkte.

Vi har ikke funnet noen måte å følge Wilmann LIVE i hans debutritt Treofeo Mallorca (challenge ciclista mallorca), men resultatene kommer nok i allefall på rittets hjemmeside.
OPPDATERT: Fant ut at nettopp den hjemmesiden har en LIVE oppdatering. Bare klikk dere videre her.

Hvis noen vet om oppdateringer, internett streams eller kanskje Twitter profiler som oppdaterer fra noen av rittene som vi ikke har fått med oss så informer oss gjerne ved å legge inn en kommentar til dette innlegget med eventuelle linker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar