fredag 8. oktober 2010

Månedens rytter i september

Hvilke rytter synes du har vært månedens rytter i september. Stemme gjør dere på høyre side. Vi har nominert følgende ryttere:

Vicenzo Nibali
Den utrolig talentfulle italieneren vant sin første Grand Tour, da han holdt unna for doperen Mosquiera, og vant årets Spania Rundt. Det ble ingen etappeseire (men han får kanskje etappeseieren til Mosqueira fra den siste klatreetappen), men han vant det gjeveste, sammendraget.

Mark Cavendish
Briten brukte noen etapper på å komme igang i Spania Rundt, men slo tilslutt til med tre etappeseire, og hans første poengtrøye noensinne.

Philippe Gilbert
Belgieren hadde et strålende Spania Rundt, og demonstrerte sin utrolige styrke. Det ble en etappeseier i september (den første kom i slutten av august), og han hadde ledertrøya i 3 dager.

Robert Gesink
Den fjærlette nederlenderen kjørte gnistrende i Canada. 3. plass i GP Quebec og seier i GP Montreal, var to fine Protour-resultater!

3 kommentarer:

  1. Her snakker vi om prestasjoner i september. Hushovd vant riktignok en etappe i Spania Rundt den måneden, men vi har ansett det som mindre prestasjon enn det de andre nominerte har gjort. Husk at VM-gullet kom i oktober. Når månedens rytter i oktober skal kåres, lover vi at Hushovd blir blant de nominerte. Det skulle bare mangle!

    SvarSlett
  2. Cancellara?? Var ikke tempoen i september?

    SvarSlett