søndag 17. oktober 2010

Vi tar ikke ferie!

Med dagens Chrono des Nations ble sykkelsesongen avsluttet. De absolutt ivrigste vil kanskje argumentere mot dette, og insistere at neste søndags Japan Cup er den virkelige avslutningen på sesongen. Det er riktignok meldt om et par "store" navn stiller til start, men det er virkelig et løp for spesielt interesserte. Mange vil nok mene at det skal bli deilig med en liten pause fra sykkel, etter at det stort sett har gått i ett fra januar. Vi er ikke blant dem. Pausen vi har foran oss er i beste fall en fin tid til å bygge opp spenningen for sykkelritt igjen, men uff så kjedelig det blir å ikke ha noen sykkelritt i nær fremtid å se frem til. Derfor skal vi holde koken gjennom hele off-season. Dette er noe av det som kommer på bloggen de neste månedene:

Oppsumering av sesongen
Dem nylig avsluttede sesongen skal bli grundig oppsummeres og evalueres. Det sportslige skal vi oppsummere, alt fra nasjonale ritt til de store klassikerne og Grand Tourene. I tillegg skal det oppsummeres en del trender vi har sett i sykkelritt i år og en del utenomsportslige ting. Før sesongen tok vi også og presenterte 10 utenlandske ryttere vi trodde ville slå igjennom i år, og en god del norske ryttere vi hadde tro på. Vi skal selvsagt se tilbake på deres sesong, og det er ikke til å skyve under en stol at vi kunne valgt klokere, så selvkritikk kommer i bøtter og spann. Vi vil også invitere dere til å delta i en del kåringer (som for eksempel hvem som er årets rytter).

Ser frem til ny sesong
Like viktig som å oppsummere årets sesong, blir det å forberede seg på en ny sesong. Vi har en ambisjon om å se på hvert eneste Protour-lag og de viktigste Prokontinental-lagene. Vi skal oppsumemre sesongen deres, se på hvilke ryttere de har signert, og prøve å "spå" hvordan neste sesong vil se ut for dem. Det samme vil selvsagt gjøres med de norske kontinental-lagene. I tillegg vil vi se frem til neste års store ritt.

Det vil i tillegg komme noen rytterpresentasjoner, vi vil analysere løypeprofilene til neste års Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta Espana. De to førstnevnte vil bli presentert allerede neste uke. I tillegg kommer det sikkert noen mer. Det er bare å følge med, her på bloggen, og på twitter.com/sykkelerbest

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar