fredag 15. oktober 2010

Plussbank Cervélo ruster opp før ny sesong!

Neste år skal Plussbank Cervélo kjøre mange internasjonale ritt. Og de har rustet opp laget med noen virkelig klassesigneringer den siste uka. Tidligere denne uka ble Sebastian Kvålsvoll og Bjørn Tore Hoem presentert som ny ryttere i det sørlandsbaserte laget, mens selveste Lorents Ola Aasvol i går ble presenter som ny mann på laget. Kan Plussbank Cervélo med disse signeringene gi Joker Bianchi og Sparebanken Vest - Ridley kamp om å være Norges beste sykkellag? Les pressemeldingen under, og saken på plussbankcervelo.no for mer informasjon om signeringen av Aasvold:

LORENTS OLA AASVOLD KLAR FOR PLUSSBANK CERVÉLO!

Det er med stor glede og entusiasme at vi idag kan presentere enda en tilvekst i rytterstallen foran 2011 sesongen.Etter å ha meldt ankomsten til Bjørn Tore Hoem og Sebastian Kvålsvoll, så fortsetter vi med nok et trøndersk innslag.

LORENTS OLA AASVOLD er vinner av Norgescupen de to siste årene, noe som sier mye om hvilken klasserytter dette er.Lorents har kjørt for trøndelagslaget TVK de siste sesongene, men vil nå altså slutte seg til sørlandsbaserte Plussbank Cervélo.

Han sier selv om valget av lag, at han har troa på prosjektet Plussbank Cervélo. Han ser potensiale til å utvikle seg selv her og fåde mulighetene han trenger for å ta steget ytterligere. En påvirkende faktor for ham var også Atle Kvålsvoll ankomst som sportssjef, ogogså de to andre trøndelagsrytterne som har signert.Er imponert over debutsesongen til PBC, og ryttergruppen som har vært her i år.Han gleder seg til å ta fatt på sesongen 2011 sammen med Plussbank Cervélo. Og ser frem til utfordringer på internasjonalt plan, etter å ha vunnet og prestert i Norgescupen de siste 2 årene. Se vedlagt bilde av Lorents (hentet fra nettet - da han selv var i bil og ikke hadde bilde tilgjengelig).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar