tirsdag 12. oktober 2010

Også Plussbank Cervélo forsterker

Tidligere i dag kom det frem at Joker Bianchi har signert Reidar Borgersen, Mats Lohne, Adrian Gjølberg og Christer Jensen. Nå har Plussbank Cervélo annonsert at de har signert CK Nor duoen Sebastian Kvålsvoll og Bjørn Tore Hoem. Ekstremt gode signeringer. Les mer om hva vi mener på Plussbank Cervélos hjemmeside, og les pressemeldingen under (to forskjellige artikler):


Nye ansikter dukker opp i Plussbank Cervélodrakt fra 2011-sesongen. Sesongen 2010 er bortimot over, og for Plussbank Cervélo betyr det enden på en fantastisk debutsesong.
Resultatene har blitt levert langt over hva vi forventet før sesongstart. Plussbank Cervélo er støpt med et langsiktig perspektiv, og vi har enda 3 år igjen av vår første 4 års periode.

Nytt foran 2011 sesongen, er som tidligere presentert i media, Sportssjef Atle Kvålsvoll.
Atle er allerede igang med sitt virke for oss, litt i kulissene - for å forberede neste sesong. 2011 sesongen skal løftes ytterligere, mye takket være gode resultater og utvikling i årets sesong.

Dessverre så er det slik at noen ryttere forlater oss etter denne sesongen.
Adrian Gjølberg har vært en av lagets beste ryttere, og endte opp med en 3.plass sammenlagt i Norgescupen.Adrian er en sympatisk og utrolig seriøs ung mann, og en meget lovende syklist.Foran 2011 sesongen har Adrian valgt å takke for seg hos oss i Plussbank Cervélo, å vil bli å finne i stallen til Joker Bianchi.Vi ønsker Adrian lykke til videre i sykkelkarrieren, og takker han for god innsats og godt bekjentskap i året som har gått.

I tillegg avsluttes Plussbank Cervélokarrieren til Tengel Storvold-Hjembo, hvertfall som aktiv rytter.Tengel er en voksen, seriøs familiemann, som har kombinert rollen som yrkesaktiv, 3 barnsfar og mann med rollen som aktiv rytter i Plussbank Cervélo.Hans kontrakt hadde en varighet på 1 år og det er gjensidig enighet om å ikke forlenge denne avtalen.Tengel har vært til stor inspirasjon for laget og rytterne våre og har vært en ressurs i gruppa.

Nye ansikter i Plussbank Cervélo fra 2011: Noen går og noen kommer. Vi er stolte av å offentliggjøre 2 nye ryttere idag.Kjenninger fra Norgescup og fra trøndelag - og seriøse og meget lovende ryttere er klare for Plussbank Cervélo.Bjørn Tore Hoem og Sebastian Kvålsvoll følger Atle Kvålsvoll fra CK Nor-Melhus til Plussbank Cervélo.Begge gutta er ambisiøse ryttere som har vist at de holder nivået og kan ta steget helt til topps.

Alle rytterne, både nye og nåværende, vil bli presentert under kick-off samlingen vår i Grimstad i november.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar