mandag 7. september 2009

Kristoff proff!

Alexander Kristoff skal bli proff. Hvilke laget det gjelder blir offentliggjort i Oslo i morgen. Dette er en fantastisk nyhet for norsk sykkelsport, og det er enda en grunn til å glede seg ekstra mye til neste år. Jeg tror Kristoff er den nye Hushovd i den kraft av at han innehar de samme kvalitetene som Hushovd. Han er kanskje litt mer akselerasjons spurter enn Hushovd som bruker mye kraft. Dette er et eventyr som blir morsomt å følge neste år. Det spekuleres i om hans nye lag blir BMC, i så tilfelle vil han være i de beste hender (Hincapie vil nok være læremester og Ballan er regjerende verdensmester). Dessuten er det morsomt med nordmenn i mange forskjellige lag.

3 kommentarer:

  1. Dette er stort! Så spørs det om ikke Wilmann er neste mann ut:) Etter mitt skjønn er han den kanskje mest lovende av alle Ginos gutter.

    SvarSlett
  2. Dette blir utrolig spennende. Gleder meg til å følge Kristoff, og som jeg har sagt før gang etter gang; dette måtte bare skje...

    SvarSlett
  3. Wilmann kan fort bli neste ja. Det som er spennende med Wilmann er at han kan fylle gapet vi har i norsk sykkelsport når det kommer til å hevde oss sammenlagt i tøffe etapperitt. Kjøper ikke helt det at han er et større talent enn Kristoff. Synes de er omtrent like gode nå, men Kristoff er 2-3 år yngre. Men i sykkel er det litt smak og behag. Noen liker klatrere, noen liker spurtere men alle liker Boasson Hagen :)

    SvarSlett