torsdag 17. september 2009

Same procedure as always!

Dagens etappe ble preget av et 5 mannsbrudd som fikk ligge i front helt inn mot slutten av etappen. Columbia måtte gjøre nesten all jobb alene siden de hadde den gule trøya og den beste syklisten i feltet. Feltet fikk hentet bruddet på slutten ( 2-3 km fra mål) og dermed ble det en massespurt. Nok en gang (for 4 gang på rad!) er Edavld Boasson Hagen best. Alexander Kristoff var med i spurten, men fikk litt problemer (kanskje er han fortsatt preget av fallet for et par dager siden) og endte på 11. plass. Edvald øker selvfølgelig sin ledelse både sammenlagt og i poengkonkurransen.
Fullstendige resultater ligger ute på arrangørens hjemmeside.
Svein Erik Vold måtte dessverre bryte dagens etappe.
Også Hushovd er imponert over Edvald

PS: til dere som ønsker å følge Tour of Britain LIVE så kan dere gjøre det på twitterprofilen til arrangøren, det britiske laget Rapha Condor og på Joker Bianchi sin twitter.

3 kommentarer:

  1. Man undres jo over at Hushovd mener Edvald har mest chance på tempoen. Har han glemt at en Cancellara (som også er i fænomenal form) skal køre den? Cancellara er der ingen der slår.

    Men måske tænker han at Hagen har bedst chance for medalje der. Tror nu Hagen kommer til at klare sig ganske godt i linieløbet også... måske enda bedre end Hushovd.

    SvarSlett
  2. Jeg tror kanskje du har rett.

    SvarSlett
  3. Linjeloppet är väldigt tufft och borde vanligtvis ligga utanför vad EBH kan mäkta med. Hans chans är om loppet inte blir lika hårt som alla tror och då har han en chans att vara med på slutet.

    Så jag håller med Hushovd om att chansen kanske är störst på tempon. Cancellara finns det nog inte mycket att göra något med men i övrigt skulle EBH på en perfekt dag kunna ta medalj. På linjeloppet finns det väldigt många bra klättrare som kan droppa EBH väldigt fort om de bestämmer sig för att köra hårt.

    SvarSlett