torsdag 24. september 2009

Sinnsyke Cancellara, skuffende av Boasson Hagen

Sveits tok som ventet gull på tempoen ved Fabian Cancellara. Svenskene tok sølv ved mesterskaps syklisten Gustav Larsson og tyskerne fortsatte sine stolte tradisjoner på tempo med bronsje til unggutten Tony Martin. Boasson Hagen kom utenfor topp 20 og skuffet dermed noe voldsomt. Kanskje kjørte han for mye løp for tett opp til VM? Eller er han bare ikke en mesterskapssyklist? Vi krysser fingrene for revansje på søndag, men før det er det U23 fellesstart på lørdag. Fortsatt mye moro i vente.

6 kommentarer:

  1. Sinnsyke Cancellara!
    Skuffende Hagen.
    Skandaløst dårlig NRK!!!

    SvarSlett
  2. Jeg synes det eneste som duger er Eurosport med svenske kommentatorer. At NRK velger å hente den dårligste "ekspert"kommentatoren fra norske Eurosport er vel smått sensasjonelt.

    SvarSlett
  3. Alle som følger med visste at EBH ikke ville hevde seg om medaljekampen idag. Gi han et par år, så vil han være med å kjempe.

    At folk sier han skuffer vitner bare om nordmenns latterlige opphausing og forventninger.

    SvarSlett
  4. Er vel lov å være skuffet når han ikke blir bedre enn sist, etter all fremgang han har hatt ellers??

    SvarSlett
  5. Skuffende ? dere har nå lite kunnskap om sykkel. for det første,har en ikke dagen så går det ikke.og så han er ungdomsrytter og hadde syklet u23 om han ikke hadde hatt profflicence. tenk litt selv og ikke svelg alt som står i media. hvorfor være skuffet når personen selv ikke er det......

    SvarSlett
  6. Er enig i at media har tatt litt av i det siste, men en 27 plass var skuffende. At Edvald ikke er synlig skuffet er ingen overraskelse, fordi han har et så avslappet forhold til idretten i forhold til mange andre. Hadde Edvald syklet i samme snittfart som under NM, riktignok i en annen løype, ville han vært med og kjempet om medalje, så alle forventninger var vel ikke helt grunnløse?

    SvarSlett