lørdag 26. september 2009

Strålende av Rake

Christer Rake kjempet utrolig tappert, bet seg fast og kapret det som uoffisielt er en 12. plass. Det er bedre enn Kristoff hadde i fjor. Kristoff måtte tidlig gi seg etter det som var en dårlig dag på jobben, preget fallene i Tour of Britain han? Resten av det norske laget satt lenge med, men bare Rake klarte den store utskillingen. Sparebanken Vest - Ridley rytteren kom seg ikke med i de avgjørende gruppene som kjempet om medaljene, men kom inn litt foran den største gjenværende gruppen. Det ble fransk seier ved Sicard. Men strålende innsats av Rake, i en løype som til de grader skiller klinten fra hveten.

PS!: NRK tror jeg satte ny verdensrekord i å ødelegge et sykkelritt ved ELENDIG kommentering. Det virket som at de tidvis kjedet seg. Totalt katastrofe! Flott med Eurosport og Vacchi i morra!

2 kommentarer:

  1. Veldig sterk innsats av Rake.

    NRKs kommentator Ove Eriksen er en katastrofe, og burde aldri fått jobbe som kommentator. Et visst minimum av kunnskap om idretten man kommenterer burde være et krav. Må jo være et helvete å være "ekspertkommentator" ved siden av noe sånt.

    R

    SvarSlett
  2. Helt enig i alt, men synes ikke at Atle Pedersen er så mye bedre selv. Det virket ikke som de hadde hørt om noen av de norske, unntatt Kristoff. Synes også det er skandaløst og ikke prøve å uttale navn bare fordi de ser vanskelige ut.
    HÅPLØST!

    SvarSlett