mandag 4. januar 2010

Spådommer for 2010 - 10 utenlandske ryttere å se opp for

Vi har tenkt å prøve å spå hvilke utenlandske ryttere som tar et steg neste sesong og begynner i morgen å presentere topp 10 utenlandske ryttere å se opp for i 2010. I år så vi ryttere som Haussler, Wiggins og Farrar ta steget opp i den absolutte verdenseliten. Vi skal være ærlig å si at vi ikke så det komme, så det kan fort hende at vi over de neste 10 dagene kommer til å presentere 10 ryttere som ikke slår igjennom i det hele tatt. Det blir uansett korte presentasjoner av spennende ryttere. Noen unge, noen med litt mer rutine. Følg med fra i morgen av, og legg gjerne til kommentarer hvis dere har ytterligere informasjon om rytterne som blir presentert, eller noen formening om hvordan de vil prestere i kommende sesong.

2 kommentarer:

  1. Artig! Her er fallhøyden stor, og vanskelighetsgraden høg! Sammenlagtrytterne er vel nokså safe, for de får et helt lag bak seg. (Men alltid små overraskelser, som Wiggins!)Sprinterne slår vel ikke plutselig igjennom heller. (Kanskje Theo Bos er et mulig skudd i blinde?) Men ellers dukker det opp noen klassiker-ryttere av det store intet hvert år!

    SvarSlett
  2. Sannsynligheten er stor for at dette kan slå tilbake på oss :) Alle 10 syklistene vil garantert ikke hoppe rett inn i verdenstoppen, men vi har tro på at noen av de vil klare det. Det som er morsomt og som vi håper fenger litt er å presentere ryttere det ikke snakkes alt for mye om foreløpig, men som fort kan bli snakkiser i løpet av året. Theo Bos er veldig nær lista, kanskje til og med på den :)

    SvarSlett