tirsdag 12. januar 2010

- Tør ikke tenke på hvor god han kan bli

Mange vil nok mene at Bradley Wiggins er Skys beste signering. Det er han selv ikke enig i. han mener den best signering Sky har gjort, er signering av Edvald Boasson Hagen. Ifølge VG tør ikke Wiggins å tenke på hvor god Edvald egentlig kan bli. Han sier at Edvald er lagets fremtid og at han blir det store navnet i sykkelsporten i ti år. Wiggins synes også at det er skremmende å tenke på hvor god Edvald kan bli, når han når sin beste sykkelalder. Han tror ikke at Edvald kan vinne Tour de France sammenlagt, men tror at han en gang i fremtiden kan komme topp fem.

SportsdirektørScott Sunderland derimot er ikke helt enig. I stede sier han at Edvald forsatt har mye å lære, og han vil ikke sette han i en bås og bestemme at han skal bli en type rytter.

Som vanlig reagerer Edvald ganske beskjedent på omtalen. Det er jo hyggelig å høre, men han har vel fått mer oppmerksomhet for sin signering, smiler han.

Mange vil nok være si at Wiggins er Skys beste signering men jeg kan være enig med Wiggins. Wiggins er kanskje den rytteren som kan vise seg best frem i år, mens Edvald Forsatt har 6-7 år igjen før han nær den best sykkelalderen. Så vis Sky klarer å beholde Edvald såpass lenge, kommer han nok til å dra hjem utallige seirer for Sky. Også i år kan han dra hjem flere gode seire og plasseringer. I fjor vant han jo prestisjetunge løp som Gent-Wevelgem og en etappe i Giro d'Italia. Bare tenk hvordan han kan gjøre det i år. Hva tror du Edvald kan gjøre i år?

Følg oss også på twitter.com/sykkelerbest

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar