torsdag 17. februar 2011

Theo Bos terroriserer HTC!

Theo Bos er i storform for tiden og sikret seg i dag sin andre etappeseier i Tour of Oman. Den lynraske nederlenderen vant rittets første etappe, da han spurtslo selveste Mark Cavendish. I dag fikk han en ny utfordring av HTC. De kjørte nemlig for sammenlagtlederen Matthew Goss. Heller ikke Goss klarte å slå Bos, og imellom dem snek Daniele Bennati seg. Det er forferdelig lite informasjon fra arrangøren. Det lille man får fra twitter.com/tourofoman2011 (arrangørens egen twitter-konto) er stort sett uinteressant "fakta". De har i det minste klart å ta et bilde av rytterne rett etter målgang. Fra bildet tatt rett etter målgang ser det ut som at Boasson hagen kom høyt oppe i dag også. Med andre ord nok en "nesten dag" for Boasson Hagen. Med tanke på at dette er hans første ritt i år må han allikevel være fornøyd. Det tar litt tid å få fart i beina. Nå venter det to dager som vil avgjøre sammendraget (en "fjelletappe" i morgen og en tempoetappe på lørdag), før sputerne igjen får vise seg frem på søndag.

Oppdatering: Edvald Boasson Hagen endte på 4. plass og mistet poengtrøya.

Resultater:
1. Theo Bos
2. Daniele Bennati
3. Matthew Goss

Sammenlagt:
1. Matthew Goss

12 kommentarer:

  1. Må si jeg er imponert over Bos, hyggelig at han endelig får ut potensialet sitt, 4 og 3 plass i Qatar etterfulgt av 2 etappseiere i Oman i selskap med de beste sprinterne, sterkt.

    SvarSlett
  2. Hvorfor byttet jeg han ut på manageren før Oman?
    :(

    SvarSlett
  3. Liker ikke hva Kristoff skriver på Fb siden sin: kjörte opptrekk for taylor idag, men vi mista hverandre pä slutten. sá ble ikke noe topp resultat...

    Håper ikke dette er starten på en karierre som opptrekker, men samtidig kan det nok gjøre at han skjerper seg litt.

    SvarSlett
  4. Hvor spiller du manager spill Simon?

    SvarSlett
  5. Sånn som han har prestert til nå i år er han ikke god nok til å bli brukt som opptrekker engang.

    SvarSlett
  6. Anbefaler protours.no sitt managerspill

    SvarSlett
  7. Jeg er Vb07 på både procycling og protours. Hehe.

    SvarSlett
  8. To veldig gode sider og på begge har dere all verdens muligheter til å knuse oss :)

    SvarSlett
  9. Protours, procycling og PCMNorge. Er tastasol på alle tre sidene.

    SvarSlett
  10. Skal takke dere for at jeg har fått så mange poeng på Galimzyanov i år!

    SvarSlett
  11. Værsågod! Har truffet ok med han. Han har ikke vært outstanding, men stabilt god. I fjor skrev vi om Theo Bos så tar du med det i tillegg så hadde det gitt en del poeng i Oman. Synd vi ikke hører mere på oss selv... :)

    SvarSlett
  12. Dessverre har jeg hørt på dere angående Guardini. Han har vel et poenggivende resultat i Oman & Qatar. Han virker litt ustabil på toppnivået, det går kanskje for fort for unggutten?

    SvarSlett