tirsdag 18. januar 2011

Matthew Goss best igjen

Matthew Goss vant den første etappen i Tour Down Under. HTC-rytteren ble trukket opp av Mark Renshaw og vant etappen med en drøy sykkellengdes margin. På andreplass kom Andre Greipel. Robbie McEwen kapret tredjeplassen. Det var en tøff spurt i slak motbakke, men Goss viste at han utvilsomt er i best form av alle rytterne så tidlig i sesongen. Nå blir det spennende å se om HTC kjører for Goss på alle etappene slik at han øker sjansene for å vinne rittet sammenlagt eller om laget også ønsker å gi Mark Cavendish en mulighet til å spurtslå Andre Greipel. For Alexander Kristoff ble det ingen god dag og han endte på 86. plass. Alessandro Ballan ble beste BMC-rytter på en 7. plass. Kristoff kom forøvrig i mål fem plasseringer bak Lance Armstrong.

Resultater:
1. Matthew Goss
2. Andre Greipel
3. Robbie McEwen
4. Chris Sutton
5. Elia Viviani

Fullstendig resultatliste finner dere på denne linken.

3 kommentarer:

  1. Trodde først at Kristoff hadde gitt opp alt, men som han skriver på facebook: Ballan 7th today :) good start for team. I was in good position for the sprit today also, on the wheel of greipel, but my legs exploded with 500 to go, not ready for uphill sprint yet

    SvarSlett
  2. Kristoff mangler nok fortsatt litt trøkk ja. Kanakje ikke så rart, vinteren i Norge har ikke akkurat bydd på de beste sykkelforholdene så langt. Håper Kristoff nå får noen fine "gjennomkjørings dager" slik at han kan vise hva han duger til på de siste etappene.

    SvarSlett
  3. Legger fort merke til 5.plasen til Elia Viviani, som jeg hadde relativt liten tro på før sesongen. 1-0 til dere der ;-)

    SvarSlett