lørdag 22. januar 2011

Ventoso med en noe overraskende etappeseier

Francisco Ventoso vant den tøffe etappen til Willunga. Han kom i mål foran Michael Matthews og Matthew Goss. Med det knappet Goss en del inn på sammenlagtleder Cameron Meyer, men ikke nok til å ta ifra han ledertrøya. Uoffisielt er han 8 sekunder bak Meyer før morgendagens siste etappe. Skulle Goss vinne den etappen, Meyer komme utenfor topp 3 på etappen og heller ikke klare å hente noen bonussekunder på de innlgate spurtene, vil Goss vinne sammenlagt.

Uoffisielle resultater:
1. Francisco Ventoso
2. Michael Matthews
3. Matthew GossPS: ca 1:40 ut i denne videoen kan dere se at Mark Cavendish drar feltet. Det er ikke noe man ser hver dag.

3 kommentarer:

 1. Har dere sett noe til Farrar? Er han i form til å blande seg inn i kampen om etappeseieren i natt? Bør vel helst blokkere til bonussekunder.

  SvarSlett
 2. Farrar er nok ikke i noen storform og i tillegg har han vært involvert i et par velt i dette rittet. Er jo rimelig morsomt at vi sannsynligvis får se sammenlagtleder Cameron Meyer kjøre opptrekk for en lagkamerat, slik at han kan vinne rittet for han. Det er slik en ekte hjelperytter vinner ritt :)

  Jeg holder en knapp på Matthew Goss. Med Mark Renshaw som opptrekker kommer han mest trolig til å få et fantastisk opptrekk. Tror heller ikke det er noen som er mye raskere enn han i feltet. Greipel og McEwen jager riktignok en etappeseier, men begge har vis svakhetstegn i massespurtene så langt. Så får vi se hva rabobank får til. De har ikke klart å stå frem som et lag i spurtene så langt, så jeg tviler på at de klarer å slå Goss. Dette blir spennende!

  SvarSlett
 3. Han kom på sisteplass etter å ha gjort en jobb for Meyer.

  Så han er nok innstilt på å hjelpe i morgen også.

  SvarSlett