torsdag 6. januar 2011

Olav Aleksander Benjaminsen blir assisterende sportssjef i Plussbank Cervélo

Pressemelding Plussbank Cervélo:

OLAV ALEKSANDER BENJAMINSEN NY ASS. SPORTSSJEF I PLUSSBANK CERVÈLO

Plussbank Cervélo er et ungt sykkellag, med fokus på å forme gode talenter til toppsyklister ute i ProTouren. I 2011 skal Plussbank Cervélo kjøre med 11 aktive ryttere i alderen 18 - 24 år. Det hele skal ledes av Atle Kvålsvoll.
Nytt nå er at vi har hentet inn Olav Aleksander Benjaminsen, et sykkeltalent, som nå blir Assisterende Sportssjef i laget. Olav er en naturlig leder, et klokt sykkelhode og som representerer autoritet og sunne verdier. Vi er stolte av å kunne annonsere Olav som ny Ass. Sportssjef i 2011, - i en rolle som skal inneholde mye læring begge veier. Olav skal lære sykkelgamet til fingerspissene gjennom Atle, men han vil også fungere som en leder og læremester for vår ryttergruppe. Med tidligere erfaringer fra sykkelsetet, tross ung alder, og hans taktisk kloke sykkelhode, så vil Olav høste respekt blant rytterne, og kunne være en god ressurs i gruppen.
Olav Aleksander Benjaminsen er 21 år, og fra Sandnessjøen. Har tidligere vært aktiv syklist i 6år, helt frem til fjoråret, men ønsker nå å gå videre på ledersiden. Han har kjørt for klubber som CK Nor, IK Hero og Ullensaker, og deltatt på ritt på nasjonalt og internasjonalt.Olav har også fullført Norges Toppidrettsgymnas. Han har meritter på sykkelsetet både innenlands og utenlands.
Olav er jevnalder med ryttergruppen i Plussbank Cervélo, men tross den tette alderen, vil han ha autoritet og tillit fra gruppen. Han kjørte blant annet med kapteinsrollen i CK Nor i 2010, pga sine lederegenskaper og gode innsikt om sykkeltaktikk.
For oss i Plussbank Cervélo så er det viktig å kunne aktivt delta i rekrutteringen av morgendagens sykkelproffer, og nå også av morgendagens ledere i sykkelsporten. Plussbank Cervélo er en arena hvor talentene utvikles, blomstrer og har et naturlig springbrett ut i profflivet, både som rytter og som leder.
Atle Kvålsvoll om Olav Benjaminsen: "Olav viste gjennom kapteinrollen i CK NOR at han har lederegenskaper og klarer å få folk til å jobbe mot et felles mål. Hans offensive holdning og kommunikasjonsevner var viktige egenskaper for å rekruttere han i PBC. Jeg ser fram til å kunne dele min erfaring med Olav og dette gir mitt engasjement i PBC en ekstra dimensjon. Her utvikles ikke bare unge talentfulle utøvere, men også unge talentfulle ledere."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar