tirsdag 16. mars 2010

Du kan følge flere nordmenn i morgen - oppdatert

Selv om Tirreno-Adriatico ble avsluttet i dag, betyr ikke det at sykkelspenningen gir seg. Det vil si, du skal kanskje være litt over middels sykkelinteressert for å synes at det er morsomt at man i morgen kan følge Alexander Kristoff og Joker Bianchi LIVE på nettet når de kjører Nokere-Koerse.

Løpet kommer til å bli en kamp mello de rytterne som tilhører de nest beste klassikerrytterne i verden. De største stjernene foretrekker hvile eller oppladning til Milano-San Remo, men for mange er rittet en mulighet til å slå seg inn på sine respektive lag sine tropper til Flanderen rundt og Paris-Roubaix. Den kuperte løypa, som også inneholder flere brosteinspartier byr på mange utfordringer. Den verste er Nokereberg som tidligere har blitt brukt i Flanderen rundt og Kuurne-Brussel-Kuurne. Den brosteinsbelagte bakken som er 350 meter lang og har 5,7 % i gjennomsnittsstigning skal de passere ti ganger. Sistegang er det målgang på toppen av bakken. Som sagt stiller Alexander Kristoff opp for sitt BMC-lag, mens Joker Bianchi stiller med alle untatt Ingar Stokstad. Av de som starter er det verdt å merke seg følgende navn: Traksel, Flens, Kluge, Ista, Keukeleire, Eeckhout og Amorison.
Rittet kan trolig følges via streams på nettet. I morgen legger denne siden (ser ikke ut som at noen av linkene virker) ut linker til streams.

Alternativt kan man prøve cyclingfans sine linker, men det ser ut til at det blir vanskeligere å følge rittet enn først antatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar