søndag 28. mars 2010

Seier til Bernhad Eisel

Liquigas satt virkelig fart på med rundt 8 mil igjen. I sidevinden sprengte de feltet. Da satt det kun med 18 syklister hvorav fem Liquigas, tre Garmin og Saxo Bank syklister. Gasparotto, Gilbert og Iglinskiy klarte å kjøre seg opp. Rett før det første feltet ble hentet inn stakk Daniel Oss og Maxim Iglinskiy. De fikk en god luke. Litt etter litt klarte Matti Breschel, Oscar Freire, Philippe Gilbert, Jurgen Roelandts, Alexandr Kuchynski, Sep Vanmarcke, George Hincapie og Bernhard Eisel. Bak dem jaktet Baden Cooke, Tyler Farrar, Christian Knees og Luca Paolini. Cooke dro ikke, og forfølgerne klarte aldri å hente igjen de foran. Breschel så veldig, veldig bra ut, men med rundt 1 mil igjen til mål punkterte han. Hjulbyttet tok lang tid, og Breschel falt ned til gruppa med lagkamerat Cooke.

Med 8 kilometer igjen begynte det virkelig å bli kjørt hardt i den fremste gruppen. Freire og Kuchynski slapp litt, og det så ut som at Freire prøvde å psyke ut Kuchynski, men begge falt ned til gruppen bak. Iglinskiy falt også av, men ble ikke tatt igjen av de bak.

Sep Vanmarcke var den eneste som virkelig prøvde seg foran, men han ble hentet inn, og så helt kjørt ut. Gilbert satt Roelandts opp til å dra. Bak ham satt Oss så Eisel, Gilbert, Hincapie og Vanmarke. Hincapie gikk for en langspurt, og ble fulgt av Vanmarcke. Allikevel var det aldri tvil om at Eisel var sterkest. Han vant foran overraskelsen Vanmarcke og Gilbert. Hincapie kapret fjerdeplassen foran Oss og Roelandts. Iglinskiy ble nummer sju, mens Breschel var sterkest i spurten bak.

Dessverre klarte ingen nordmenn å prege rittet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar