torsdag 4. mars 2010

Månedens rytter i februar

Juan Antonio Flecha:
Etter offensiv og sterk kjøring i Tour of Qatar (bidra til seier på lagtempoetappen) og Tour of Oman slo Flecha til og vant den første semiklssikeren i år Omloop Het Nieuwsblad.

Samuel Dumoulin:
Den rutinerte franske rytteren har startet sesongen strålende. En etappeseier (og en deplassering fra nummer to) og sammenlagtseier i Etoile de Bessèges ble fulgt opp med en 2. plass på en etappe i Tour du Haut Var og seier i endagsløpet GP dell'Insubria.

Edvald Boasson Hagen:
En av de viktigste bidragsyterne til Team Sky sin seier på lagtempoetappen i Qatar. I Oman ble det etappeplasseringene: 2,3,1,6,1. To etappeseire, en i spurt og en ved å knuse Cancellara på tempo var bare en tissepause unna å bli toppet av sammenlagtseieren. 6. plassen i Omloop Het Nieuwsblad rundet av en god måned for nordmannen.

Allesandro Petacchi:
Den raske italienske veteranen er tilbake på vinnersporet. En etappeseier i Giro della Provincia di Reggio Calabria / Challenge Calabria (den andre kom i januar), seier i endagsløpet GP Costa degli Etruschi og en seier og en annenplass i Giro di Sardegna viser at Petacchi har funnet seg raskt til rette i Lampre laget.

Rinaldo Nocentini:
Italieneren som hadde ledertrøya i mange dager i fjorårets tour har startet året godt. 3. plass på en etappe og andreplass sammenlagt i Tour Mèditerranèen ble toppet med en seier i Tour du Haut Var. En skade setter han ut av spill en stund, men han kan se tilbake på en god februar måned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar