fredag 19. mars 2010

Lorents Ola Aasvold fortsetter å vise seg frem

Dagens etappe i Istrian Spring Trophy hadde en relativt tøff avslutning. Vinneren, Blaz Furdi vant med 3 sekunder på Rogina. 13 sekunder bak kom en større gruppe. Tredjemann i den gruppa, og 13. plass på etappen ble nordmannen og TVK-syklist Lorents Ola Aasvold. En helt fantastisk prestasjon av unggutten som tross alt er ganske ny i sykkelsporten. At han ser ut til å følge opp forrige sesong, og bli enda bedre er helt fantastisk. Prestasjonen han gjorde i dag er blant de aller beste noen norske syklister har gjort så langt i år. Det er rett og slett utrolig morsomt. I morgen er det en ny etappe som avsluttes i motbakke, så Aasvold får enda en sjanse til å slå til Vi gleder oss allerede.

Sparebanken Vest - Ridley syklisten Stevenson satt i samme gruppe som Aasvold og ble nr 21. Han kjlrte seg opp til 15. plass sammenlagt, Aasvold er 16. Det er veldig små avstander oppover på lista. Sykkelnytt melder at Ziesler falt i dag, men han fullførte etappen med stil. Hele resultatlista finner dere på cyclingnews.

Tror dere Aasvold klarer å følge opp i morgen?

3 kommentarer:

  1. Utrolig artig! Ryktes at formen hans er bra, så har stor tro på at han kan klatre enda lenger opp på lista i morgen. Ser ut til at TVK blir å følge med i år og.

    SvarSlett
  2. Virker som om du vet litt mer enn meg :) Jeg har sett at han har levert et godt testløp (slo resten av TVK rytterne med over halvminuttet) og at han har satset på å være i ok form nå, for å kjøre seg til en landslagsplass. Den plassen er med dagens resultat spikret!

    TVK blir garantert å regne med i år. NM på hjemmebane ser ut til å være et mål som har gjort at klubben har satset utrolig bra og målrettet de siste sesongene. Suksessen de har hatt er det bare å lære av. Aasvold topp 5 i NM?

    SvarSlett
  3. Burde i hvert fall være en brukbar mulighet for landslagplass med disse resultatene. Enda tøffere løype i morgen, og med en topp 10-plassering bør det i hvert fall bli en plass til han.

    Topp 5 kan nok bli vanskelig, men langt fra umulig. Løypa passer han utmerket, men han er nok avhengig av å kunne prikke inn formen litt ekstra. Blant favorittene i U23 i hvert fall!

    SvarSlett