mandag 22. mars 2010

Rabobank dominans i Tour de Normandie

Tour de Normandie, med Joker Bianchi på startlisten, startet i dag med prolog. Den ble vunnet av Rabobank (kontinental laget) rytteren Jetse Bol. Han var 4 sekunder foran et kobbel av ryttere. Andreplassen knep svenske Johan Lindgren, bare hundredeler foran Rabobank talentet Coen Vermeltfoort. Christer Rake ble beste nordmann, men var så mye som 22 sekunder bak Bol. Løpet fortsetter med etapper til og med søndag, og dere kan følge rittet LIVE på rittets hjemmeside.

Joker Bianchi fikk ingen strålende start på løpet i dag, men dette er et langt og tøft løp, så her er det mange muligheter til å vinne tid på konkurrentene. Remme, Rake og Haavardsholm er nok de rytterne Joker Bianchi må stole på for å skaffe dem toppresultater. For Joker Bianchi starter sesongen for alvor med dette rittet. Kan vi håpe på at de klarer å gjenta suksessen de hadde i dette rittet i fjor? Da vant Lars Petter Nordhaug en etappe.

2 kommentarer:

  1. Tatt i betraktning stilte Joker Bianchi uten tempo sykler.

    SvarSlett
  2. Da var det ikke så verst resultat allikevel. Litt merkelig at de ikke hadde temposyklser, siden avstandene på denne etappen fort kan bli avgjørende i sammendraget. Regner med at det skyldes kostnader. Rake virker til å vise form, så det kan bli morsomt utover i uka.

    SvarSlett