tirsdag 30. mars 2010

Månedens rytter i mars

Luis Leon Sanchez:

L.L Sanchez har hatt en god mars måned. Han ble nummer tre i Paris-Nice før han ble nummer 4 i Volta a Ciclista a Catalunya. Dette har gjort at han har klatret opp på topp på UCI-rankingen.

Joaquin Rodriguez Oliver:

Kjørte et meget godt Paris-Nice og ble tilslutt nummer 7 bare 37 sekunder bak Contador. Han etterfulgte et fint Paris-Nice med seier i det harde Volta as Ciclista a Catalunya. Han klatret med dette opp på andreplass på UCI-rankingen.

Oscar Freire:

Oscar Freire har hatt en mye bedre sesongstart enn i fjor. Han er best når løpene blir lange, noe han viste i Milano-Sanremo. Det var han totalt overlegen i spurten. Også i Gent-Wvelgem kjørte han bra, men sprakk på slutten og ble tilslutt nummer 12.

Alberto Contador:
Han var egentlig aldri ordentlig truet i kampen om sammenlagtseieren i Paris-Nice. Etter seieren i Paris-Nice skulle han bare innkassere enda en seier i Criterium International. Han ble dessverre slått ut av allergi, men ble nummer to på den avsluttende tempoen.

Daniele Bennati:
Kjørte et meget godt Tirreno-Adriatico med en etappe seier og en tredjeplass. Han ble nummer fem i Milano-Sanremo, før han avsluttet måneden med å sette preg på Gent-Wevelgem hvor han tilslutt ble nummer 24.

Tom Boonen:
Boonen kommer alltid i form når det nærmer seg april. Han vant en etappe i Tirreno-Adriatico, ogble nummer to i Milano-Sanremo. Han avsluttet måneden med andreplass i E3 Prijs Vlaanderen - Harelbeke før han ga seg i Gent-Wevelgem.

Det var også mange andre som presterte bra i mars. Mener du at noen andre er månedens rytter i mars må du gjerne legge inn en kommentar, med rytterns navn og begrunnelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar