søndag 28. mars 2010

Fedrigo vant sammenlagt

I dag ble Critérium International avsluttet. Her er en liten oppsumering:

1. etappe: Første etappe var hard, og det var ventet en kamp mellom Cadel Evans, Samuel Sanchez, Armstrong og Contador. Sånn ble det derimot ikke. Etter forsøk av blant annet Frederik Wilmann, begynte det virkelige kjøret. Armstrong prøvde seg, men hadde verken dagen eller formen og kom tilslutt nesten fem minutter bak vinneren. Contador fikk hjelp av Vinokourov, men ble slått ut av allergi og kom hele 1.12 bak. Den som satt virkelig fart på først var David Moncoutie. Han ble tatt igjen, og Tiago Machado var neste mann til å prøve seg. Han ble hentet inn av Pierrick Fedrigo. Fedrigo gikk så til og kom solo inn til mål. Han vant med 11 sekunder på Machado. Fire sekunder sekunder bak han kom en større gruppe. S. Sanchez vant spurten foran Evans og Moncoutie.

2. etappe: Etappen var flat, og ble vunnet av Russel Downing foran Albasini og Fedrigo.

3. etappe: Den siste etappen var en kort tempoetappe over 7,7 kilometer. David Millar var sterkest, og vant med et og et halvt sekund over Contador. Michael Rogers ble nummer tre, mens Fedrigo holdt unna i sammendraget. Han vant foran Rogers og Machado.

Verken Lars Petter Nordhaug eller Frederik Wilmann klarte å markere seg med noe annet enn det lille forsøket til Wilmann på første etappe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar