tirsdag 23. mars 2010

Flere skriver om sykkel enn tidligere

Sykkelsporten har de siste årene vært en av de raskest voksende idrettene, men allikevel har det ikke vært veldig mange flere nettsider som skriver om sykkelsport. Syklingensverden og sykkelekspressen har lenge vært "alene" om å skrive om sykkelsporten, men i det siste har det dukket opp flere sider. Avisene og nettavisene virker til å skrive litt mer om sykkelsporten nå enn tidligere, spesielt er dekningen av de store rittene med norske favoritter på startstreken fått mye omtale. Så vidt jeg kan forstå sender TV2 mer sykkel enn noensinne (selv om mange av løpene desverre går på betalingskanalen TV2 Sport), noe som selvsagt er utrolig viktig for interessen for sporten. To veldig spennende nettsider har også dukket opp i det siste.

Sykkelnytt.no gir syklingensverden konkurranse. De er veldig gode til å legge ut artikler om sykkelrelaterte nyheter. Siden oppdateres ofte, med gode og informasjonsrike artikler, og er allerede blitt en liten personlig favoritt. I mine øyne er syklingensverden bedre i år enn noen gang tidligere, så kanskje er det en veldig sunn konkurranse. En annen ny sykkelside er Procycling.no. Siden virker til å være en videreutvikling av satsingen nettavisen har hatt på sykkelnyheter. Siden har foreløpig ikke så mange oppdateringer som syklingensverden, sykkelekspressen og sykkelnytt, men har heller "førstehånds" nyheter. Mannen bak siden, Jarle Fredagsvik, har vært den som har skrevet de fleste sykkelartiklene på nettavisen, og har vært den viktigste bidragsyteren til at siden har vært den beste nettavisen på sykkelsport (slik jeg ser det). Procycling.no virker til å være et veldig spennende prosjekt. Forhåpentligvis kan alle sykkelsidene bidra til å øke sykkelinteressen ytterligere, og få frem flere meninger og tanker rundt idretten.

Hvilke sykkelsider liker dere best? Synes dere det er viktig at det dukker opp mange nye sykkelsider, og eventuelt hvorfor?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar