tirsdag 30. mars 2010

Tour-lagene er tatt ut!

I dag er det blitt klart hvilke lag som får bli med i årets tour. Det ble en stor nedtur for de nederlandske lagene Skil-Shimano og Vacaonsoleil, som ikke fikk wildcard. Det fikk heller ikke det franske laget Saur-Sojasun med Jimmy Casper i spissen. Disse lagene er tatt ut til touren:
Team Milram, Quick Step, Omega Pharma-Lotto, Team Saxo Bank, Caisse d'Epargne, Euskaltel-Euskadi, Footon-Servetto, HTC-Columbia, AG2R La Mondiale, Bbox Bouygues Telecom, Cofidis, Francaise des Jeux, Lampre-Farnese, Liquigas-Doimo, Astana, Rabobank, Team RadioShack, BMC Racing, Garmin-Transitions, Team Sky, Cervélo TestTeam og Team Katusha. 22 lag er tatt ut, og det var ingen spesielle overraskelser i uttaket. Alle de mest etablerte ikke pro-tour lagene ble tatt ut, men det ble en skuffelse for de nedelandsk baserte lagene. Vacansoleil er laget vi er mest overrasket/skuffet over ikke å se. Touren går glipp av en toppspurter i Bozic, spennende franskmenn i Feillu brødrene og en offensiv klatrer i Jonny Hoogerland. Desverre så arrangørene seg nødt til å holde seg til en gammel avtale som sikret blant annet Footon-Servetto plass i løpet.

Hva synes dere om uttaket? Hvilke ryttere vil dere savne mest i sommerens eventyr, og hvilke lag kunne dere godt vært foruten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar