torsdag 29. april 2010

Cavendish viser hvem som er raskest+en liten oppsummering av dagen

Cavendish er kanskje ikke den sterkeste i feltet. Ikke den beste oppover, eller på tempo. Men når det kommer til fart. Ren fart. Da er det ingen i verden som har noe å stille opp med. Selv om han ikke er i sin beste form, vant han dagens etappe i Tour de Romandie så lett som han ville. Han fikk et meget bra opptrekk, med Mark Renshaw som sisteoptrekker, og kunne kontrollere inn til seier å juble for sin andre seier i årets sesong. Danilo Hondo kom på andreplass med Robert Hunter på plassen bak. Det så lenge ut til at sammenlagt lederen Sagan skulle være med å kjempe om seieren, men med litt over en kilometer igjen til mål, mistet han hjulet til Cavendish. Dermed kom han "bare" på femteplass, men beholder ledelsen i sammendraget, før morgendagens tempo.

Ellers i dag har John Degenkolb tatt sin andre etappeseier på rad i Tour de Bretagne. Heller ikke i dag kom det noen Joker-Bianchi ryttere topp ti.
Angel Vicioso tok hjem seieren på dagens etappe av Vuelta Asturias Julio Alvarez Mendo. Etter å ha kommet på andreplass i går, tar han over ledelsen i sammendraget.
I dag ble det også endelig bekreftet hvilke ryttere Cervelo sender til Giro d'Italia. Kapteinen vil være Carlos Sastre, som blant annet skal få hjelp av Gabriel Rasch.denne siden kan du se alle som hittil er tatt ut til å kjøre Giroen.
Det blir også meldt at Edvald Boasson Hagens akilles ikke blir bra. Dette er veldig synd, i og med at han ikke får trent som ønsket, og han har nå hatt treningsfri de siste dagene. Det er allikevel planen at han skal kjøre Tour de Picardie, som starter 14. mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar