lørdag 11. september 2010

Gateritt i tøffe forhold

Dagens gateritt ble tøft. Regnvær skapte vanskelige forhold. Det var mange som ikke ønsket å ofre liv og helse i dag, med morgendagens norgescupritt i bakhode. I alle klasser ble feltene sprengt i fillebiter.


Kvinner junior
Miriam Bjørnsrud vant klassen overlegent. Hun var den eneste i av alle dagens vinnere som kunne krysse målstreken i ensom majestet. Hun var i en egen klasse. Strålende kjørt!


Kvinner senior
Blant seniorene ble det en liten gruppe som gjorde opp om seieren i en spurt. I spurten var Tone Hatteland totalt overlegen, og hun vant med flere sykkellengder.Menn junior
Stavanger tok tidlig styring i rittet, og sørget for at det ble store avskalninger i feltet allerede på den første runden. Tilslutt endte det med en fem manns stor gruppe, som skulle gjøre opp om seieren. Her satt to Stavanger syklister, to fra Ringerike og Jaran Nilsen.
Det ble en tett spurt hvor Sven Erik Bystrøm så vidt klarte å slå Jaran Nilsen.
Menn senior
I seniorklassen var det Nesset og Lillehammer som var mest aktive. Det var også de som var best representert i den avgjørende 10 manns gruppa. Der kom etterhvert også Reidar Borgersen med. Etter å ha kjørt alene i ca 35 minutter, kom han seg opp til frontgruppa. Der ble riktignok Mats Lohne for sterk. Den råsterke spurteren kopierte seieren i Sandefjord GP. Sterkt gjort! Frans-Leonard Markaskard. Borgersen ble nummer tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar