lørdag 26. juni 2010

Junior NM

Nå starter fellesstarten for juniorene i NM. Stavanger SK har en LIVE side fra rittet sm dere finner her. Fungerer den LIVE siden er det unødvendig for oss å holde dere oppdatert med samme informasjon. Vi vil allikevel overbringe de største nyhetene fra rittet, og hvis dere ønsker tar vi gjerne å diskuterer løpsutvikling, ryttere eller andre ting. Vi sitter online under hele rittet og vil besvare eventuelle kommentarer fortløpende, så har dere noen spørsmål eller noe dere vil være med å diskutere angående dette rittet eller sykkelsport generelt er det bare å legge inn en kommentar. Er det noen som har informasjon om noen av rytterne tar vi imot denne med takk. Det er mange i feltet vi vet svært lite om.

Vi skrev i går at det er fem hovedfavoritter i dette løpet: Fredrik Galta, Sven Erik Bystrøm, Kristian Dyrnes, Daniel Hoelgaard og Kristoffer Skjerping. Er dere enig i at noen av disse vinner, eller har dere troen på noen andre?

17.41: Sandnes sykkeklubb melder om samlet felt etter en runde.

19.01: Da har jeg endelig skjønt hvordan man skal få Stavangers side til å fungere. Må holde inne museknappen og dra musa nedover. Da vil en tekstboks komme til syne. Mulig dere har skjønt det for lengst. I løpet virker det til å være avventene kjøring. Det kommer trolig til å eksplodere på de siste rundene. Garantert noen favoritter som sitter med mye krutt igjen.

19.22: Det er blitt skikkelig fart på feltet. Kristoffer Skjerping virker sprek, men er kanskje for aktiv for tidlig?!

19.48: Daniel Hoelgaard er solo på sisterunden. Førsteårs junioren er et talent utenom det vanlige. Skal han klare å holde unna for resten eller klarer Glåmdal og Stavanger å kjøre han inn? Hvis noen skal klare å hente hn inn må de nok angripe. I så tilfelle kommer det nok ikke mer enn et par-tre mann opp.

2 kommentarer:

  1. Live fra Stavanger SK http://nm.eirikeikaas.no/

    SvarSlett
  2. Jeg får den ikke til å fungere, gjør du?

    SvarSlett