fredag 25. juni 2010

Pressemelding fra Team Ringeriks-Kraft

Pressemelding:

STERK OPPTUR FOR TEAM RINGERIKS-KRAFT

NM-uka i Trøndelag har blitt en sammenhengende opptur for Team Ringeriks-Kraft, Norges helt unge kontinentallag på sykkel med utelukkende 19- og 20-åringer. Den hittil største bragden er 19-årige Stian Saugstads bronse på tempoen, bare et drøyt minutt bak selveste Edvald Boasson Hagen. Stian har blitt en god allrounder, men er desidert råest på temposykkelen der han også hadde verdencupseirer som junior. Han kommer fra Brumunddal og var nylig avgangselev fra sykkellinja på NTG i Bærum.

Andreårsseniorene Eirik Kasa Jarlseth og Audun Brekke Fløtten fulgte opp med solide løp og plassene 12 og 14 i torsdagens tempo, mens Gabriel Rasch, også klubbmedlem i Ringerike, ble femtemann.

Det forrige store høydepunktet var tirsdagens lagtempo der Ringerikes to seniorlag inntok to av trinnene på seierspallen med både sølv og bronsemedaljer. Sølvlaget besto av Stian Saugstad, Christer Jensen og Eirik Kasa Jarlseth, mens bronselaget var Daniel Slåtto Gomnes, Audun Brekke Fløtten og Ingar Stokstad, sistnevnte "bare" som medlem i Ringerike Sykkelklubb og ellers med i Team Joker Bianchi.

I søndagens NM i gateritt kom ellers Christer Jensen inn som nummer 12 og Audun B. Fløtten 13. Hele Team Ringeriks-Kraft gleder seg til søndagens store fellesstart der det rekordunge laget er i en lærevillig angrepsposisjon.Starten av årets sesong var uvanlig sterkt preget av både sykdom og skader i hele laget, men disse problemene henger nå bare i liten grad igjen i dette ambisiøse sykkellaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar