torsdag 26. august 2010

Atle Kvålsvoll ny sportssjef i Plussbank Cervélo‏

Pressemelding fra Plussbank Cervelo
Vi er stolte over idag å kunne offentlig presentere Atle Kvålsvoll som ny sportssjef i Plussbank Cervélo.

Etter initiativ av Thor Hushovd, som er lagets eier, kom vi til enighet med Kvålsvoll om å tre inn i rollen gjeldende fra 2011-sesongen.Det sportslige apparatet vil styrkes, og det jobbes parallelt med å resten av brikkene på sportslig side.

Debutsesongen 2010 har gått over all forventning, og laget har produsert resultater både nasjonalt og internasjonalt, og leder blant annet Norgescupen sammenlagt.
I tillegg har vi den glede av å sende Øystein Stake Laengen til sykkelvm i Australia i Oktober.
Det sportslige apparatet i Plussbank Cervélo 2010 har vært under ledelse av Thor Inge Kostøl og Bjørnar Vestøl, og de har innfridd denne oppgaven meget godt.
Ansettelsen av Atle Kvålsvoll kommer som et resultat av vi ønsket å styrke laget ytterligere, og muligheten med Atle var umulig å takke nei til.Dette fører til at vi vil løfte laget ytterligere foran neste sesong, og utvikle både lag og ryttere et stort skritt videre.

Atle uttaler at han ikke hadde ikke gått inn i det her hvis han ikke hadde sett at det var muligheter til å utvikle utøverne opp mot et Protour-nivå. Det er dette som inspirerer han.

Atle trer offisielt i kraft som sportssjef fra 1.januar 2011, men arbeidet og planlegging vil naturlig nok tre i kraft ved utgangen av sesongen i år.

Laget vil bli ledet av Thor Inge Kostøl og Bjørnar Vestøl resten av sesongen 2010.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar