søndag 29. august 2010

Overraskelse i Spania

I dag ventet den første fellesstarten i årets utgave av Vuelta a Espana. Bruddet ble hentet inn, pga. Columbia. På veien hadde Delage vært første over dagens eneste 3. kategori, og sikret seg dermed klatretrøya.

Inn mot mål prøvde Liquigas å ta kontroll. Det så ut som de skulle lyktes, men på den siste kilometer kom Lampre forbi. Hondo, Pettachis siste opptrekker, var litt for tidlig ute. Dermed fikk ikke Pettachi det beste opptrekket, men Farrar som lå på bakhjulet hans. Bak der igjen satt Cavendish. Farrar åpnet spurten, men det ble for langt. Cavendish kom forbi, og det så ut som at det skulle blir nok en seier til den superraske briten. Men sånn skulle det ikke bli. Raske Hutarovich føk forbi, og kunne til slutt jubel for seieren, så vidt foran Cavendish. Farrar ble nummer tre, mens Petacchi måtte ta til takke med fjerdeplass.

Dagens resultat var nok en overraskelse for de aller fleste, men Hutarovich har tidligere vist at han er en habil spurter. Men det at han skulle vinne kom nok som en overraskelse også for han, i og med at han svært sjelden slår de aller raskeste. I morgen venter en spennende etappe. Etappen begynner med en 3.kategori, for de senere skal opp to 1.kategorier. Etter den siste 1.kategorien skal de ned, før det venter en liten kneik opp mot mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar