tirsdag 24. august 2010

Martin tok en Boasson Hagen!

Tony Martin markerte hans dominans i årets Eneco Tour ved å vinne den avsluttende tempoetappen, noe som sikret han sammenlagtseieren. Tyskeren er utvilsomt blant favorittene til tempoløpet i VM. I sammendraget ble det små endringer i teten. Tony Martin vant foran Koos Morenhout og Edvald Boasson Hagen. Nordmannen klarte å forsvare pallplassen, selv om Richie Port kjørte en god tempo. Australieneren passerte Lars Boom og Svein Tuft i sammendraget. Dagens etappe ble som sagt vunnet av Tony Martin, foran Marten Tjallingii. På tredjeplass, et par sekunder bak Tjallingii, kom danske Alex Rasmussen.

Det har vært en god Eneco Tour for Boasson Hagen, men det virker som at han ikke har vært i helt samme form som i fjor. Kanskje skyldes det at rittet kom litt tett på Tour de France, kanskje sparer han den absolutte toppformen til VM, eller kanskje har akillesskaden satt han noe tilbake for resten av sesongen. La oss håpe det ikke er det siste, for vi trenger en Boasson Hagen i absolutt toppform når VM arrangeres.

PS: Alexander Kristoff ble i dag nummer 9 i et fransk løp. Gabriel Rasch ble nummer 10 etter å ha sittet hele dagen i et stort brudd. Deler av bruddet ble kjørt inn, mens noen få holdt unna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar