torsdag 27. mai 2010

Endelig for Greipel!

I dag klarte endelig Andre Greipel å vinne en spurt i årets Giro d'Italia, og når han først gjorde det vant han overlegent. Han vant foran den evige opptrekker Julian Dean, Tiziano dall'Antonia og Greg Henderson. I dag var Greipel smart. På slutten valgte han å legge seg bak Henderson i Sky-toget istedefor å satse på at sitt eget lag, som hadde dratt hele dagen. Dermed fikk Greipel den best mulige posisjonen han kunne få. Han fikk starte fra hjulet til Henderson, og i spurten var han totalt overlegen. Med dagens seier kan trolig Greipel senke skuldrene, og forhåpentligvis for han løsner det i de store spurtene fra nå av. Dessverre for spurterne var dette deres siste sjanse til en etappeseier.

Det ble ingen forandringer i sammendraget på dagens etappe.

PS: Robert Wagner vant dagens etappe av Bayern Rundfahrt. Leigh Howard tok nok en andreplass foran Steffen Rodochla på tredje. Lars Petter Nordhaug trillet inn med hovedfeltet, mens Boasson Hagen og Arvesen kom inn litt under fem minutter bak dagens vinner.

Frederik Wilmanns lagkamerat Kenny Robert van Hummel ble dagens mann i Belgia rundt. Han vant foran Borut Bozic og Jimmy Casper.

2 kommentarer:

  1. Sky sitt optrekk hvar utrolig bra idag! Skulle ønske det var Edvald isteden for Greg der. Edvald i den posisjonen=seier. Håper de greier det på noen ettaper i TdF også. Kaisen synes jeg var feig, hvis han ikke var helt tom da.

    SvarSlett
  2. Ja, det var et godt opptrekk av Sky i dag. Det eneste jeg har å utsette på er at de kanskje var litt for tidlig ute sånn at de ikke fikk satt full fart. Men er enig med deg i at optrekket var meget bra. Spesielt med tanke på konkurranse fra Columbia og Rabobank. Håper Edvald kan få sånne opptrekk i TDF selv uten hjelp av Wiggins.
    Helt ærlig tror jeg at Kaisen var helt kjørt, og ikke ga seg. Synes at man kunne se at han virkelig slet den siste milen.

    SvarSlett