onsdag 26. mai 2010

Smertefritt for Edvald!

I dag gikk første etappe av Bayern Rundfahrt. Selv om det ikke ble sportslig suksess for de norske deltakerne var det allikevel en positiv dag. EBH kjente ingenting til sin vonde akilles, mens Arvesen ikke merket noe til sine knesmerter. Forhåpentligvis kjenner ikke EBH noe til akillesen i morgen heller. I så tilfelle begynner det å se lovende ut når det gjelder Tour de France-deltagelsen til den norske supersyklisten. Edvald prøvde å hjelpe Vigano i dagens spurt, men det ble dessverre ikke vellykket. Istedefor ble det seier til Ruben Perez foran Leigh Howard og Pablo Urtasun. Med andre ord en god dag for Euskaltel med to stykker på pallen.

Rittet kan følges LIVE på http://www.bayern-rundfahrt.com/ (under Liveticker på venstresiden). Dette er kun tekstoppdateringer, desverre ikke LIVE bilder.

PS: Philippe Gilbert vant den første etappen av Belgia Rundt foran Rony Martias og Tomas Vaitkus.

2 kommentarer:

  1. Dette må være første gang noen fra Euskatel har vunnet en spurt! Selv i deres interne konkurranser mistenker jeg de baskiske anorektikerne for å havne utenfor pallen.

    SvarSlett
  2. Bra sagt :) Også fikk de jo to topp tre, og det selv om deres spurter Koldo Fernandez hadde en dårlig dag. Tør ikke å tenke på hvor stygge scenene kan bli hvis baskerne plutselig blir gode til å spurte. Tør du se for deg de gærne baskiske tilhengerne som står i fjellene med svære baskiske flagg på et oppløp i touren? Lukter massevelt lang vei.

    SvarSlett