søndag 9. mai 2010

Norsk Tour de France fest i fare!

I år har vi nordmenn vært veldig uheldige med skader på våre mest profilerte uttøvere. Først brakk Arvesen kragebeinet i sesongstarten. Det sørget for at den sympatiske Sky-rytteren aldri kom helt i toppform til vårklassikerne. Så pådro Boasson Hagen seg betennelse i akillisen som har satt hele hans Tour de France i fare. Desverre kommer ikke ulykker alene og Hushovd har i dag brukket kragebeinet på en treningstur.

Bruddet kom på et meget ubelleielig tidspunkt, bare 9 uker før Tour de France. Han vil gå glipp av en god treningsperiode pluss en del viktige oppkjøringsritt. Han må nok rekke tilbake til Sveits rundt i midten av juni for å kunne være i nogenlunde ok form til touren. Det spørs om han rekker det. I verste fall rekker han bare et mindre etapperitt og NM uka før touren. Da må han nok bruke de første dagene av touren til å kjøre seg i form, noe som kan koste han den grønne trøya. Vi får bare krysse fingrene på en rask rekovalisens.

Tror dere han rekker touren, og i så tilfelle kommer raskt nok i form til å kjempe om den grønne trøya? Blir Tour de France et antiklimaks hvis verken Hushovd eller Boasson Hagen kan delta?

Følg oss også på twitter.com/sykkelerbest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar