torsdag 20. mai 2010

Cavendish tapte i California - sjette til Kristoff - oppdatert

På nattens etappe av Amgen Tour of California var Francesco Chicchi raskest, og vant etappen foran Haedo og Cavendish. Dette betyr at det ikke bare er Greipel av Columbia-syklistene som taper spurter for tiden. Theo Bos ble nummer 4 etter at Cervelo hadde gjort det de kunne for å sette han i en god posisjon. Kristoff viste nok en gang hvilken spurter han er med en meget god 6. plass, til tross for at han fikk litt lite hjelp på slutten. Det blir nok ikke mange spurter før han kan strekke henda i været for en seier. Også i dag var han blant dem som hadde størst fart over målstreken, så hvis han får litt mer hjelp kan dette bli kjempebra.

Chicchi viste nok en gang for rask han er, og med god hjelp av super-talentet Peter Sagan, tok han sin femte seier i sesongen, hvis man tar med lagtempoen i Settiamana Coppi a Bartali (oppkalt etter legendene Fausto Coppi og Gino Bartali). Chicchi er en mann å se opp for i alle sprinter han deltar i, med sin ekstreme hurtighet.

David Zabriskie leder forsatt foran Rogers og Leipheimer. Armstrong var innvovert i et velt, men det så ut til å gå bra med han.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar