tirsdag 6. juli 2010

Garmin sliter med skader

I går meldte hln.be at Farrar ikke skulle stille til start på dagens etappe av Tour de France. Der tok de feil. Selv med et brudd i håndleddet og forstuet albue velger hardhausen å starte på dagens etappe. Det kan bli en svært vond opplevelse med tanke på brosteinen de skal over. Dette vil si at Farrar er med i kampen om grønn trøye, men mest sannsynlig vil ikke amerikaneren ha noen sjanse i spurtene, og jeg ser ikke bort i fra at han snart må gi seg.
Ifølge Farrar var han en av de som falt 2! ganger i den samme utforkjøringen.
Det var morgenens lille gladnyhet til alle Farrar- og Garminfans.
Den ikke fult så gode nyheten er at deres kaptein Vande Velde har måttet gi seg. Vande Velde gikk også i bakken i går, men klarte å sykle til mål. Nå viser det seg at ulykkesfuglen har brukket 2 ribbein. Amerikaneren som er svært uheldig håpet på en meget god sammenlagtplassering i årets Tour, men må dessverre takke for seg etter to fellesstartetapper. Svært synd for Garmin.

Disse to skadene setter Garmin kraftig tilbake. De kom med et av de aller sterkeste lagene, med Farrar som super-sprinter og Vande Velde som topp 5 håp. I tillegg hadde de spurtoptrekkerene Hunter og Dean samt sterke ryttere som Millar, Hesjedal, Van Summeren, Maaskant og Zabriskie.
Dermed blir det nok Hunter som blir satset på i spurtene hvis ikke Farrar er klar for det, mens det ellers trolig blir satsing på etappeseiere, selv om Hesjedal er sterk nok til å komme topp 10 i sammendraget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar