tirsdag 27. juli 2010

Rolig periode på bloggen

Vi går inn i en litt rolig periode på bloggen. Restitusjon etter Tour de France og ferie står på kalenderen. Det betyr at det noen dager vil være helt dødt her på bloggen, mens det andre dager vil være aktivitet. Det er noen ting vi vil anbefale dere:

Følg Alexander Kristoff og Kurt Asle Arvesen på siste etappe i Tour de Wallonie i morgen. For alle dere som har hatt litt abstinenser etter at Touren sluttet, er det perfekt at det finnes en LIVE stream fra dette rittet. I morgen går vi for etappeseier til Alexander Kristoff! Det ligger nesten litt i lufta at han snart får ut hele sitt potensial. Dere finner linker til streams (legges ut i morgen) på denne siden.

De som er ekstra interessert kan følge Joker Bianchi syklistene LIVE fra Tour Alsace på rittets hjemmeside. Laget er inne i en viktig tid nå. Høstsesongen betyr store ritt hvor noen skal kjempe om proffkontrakter. Christer Rake er nok nærmest profflivet. Stabil god kjøring, og noen gode enkeltprestasjoner (gjerne en etappeseier) i noen av de store rittene som venter i høst, vil gjøre han høyaktuell for de største lagene i bransjen.

Til slutt vil vi anbefale alle å møte opp i Sandefjord på torsdag. Da kjøres Sandefjord GP. Hushovd og Rasch vil møte mange av de beste norske syklistene, noe som alltid er morsomt å se. Men det er ikke først og fremst hvem som kommer først til mål som er det morsomste med rittet. Det er sykkelstemning på sitt beste, masse fart og offensiv kjøring. Rett og slett et kjempeshow. Det er få anledninger for norske sykkelfans til å oppleve like bra sykkelunderholdning i Norge. Ta derfor en dagstur til fantastiske Sandefjord, hei frem din favoritt, og opplev "Tour de France" stemningen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar